ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ - ΛΙΘΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
23810 51.145 | 6977266804
info@ipsilantis-katoikies.gr

Μελέτη Έκδοσης Οικοδομικής Άδειας

Το τεχνικό γραφείο μας γραφείο αναλαμβάνει την μελέτη και την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας του ακινήτου σας με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματική αφοσίωση.

Το περιεχόμενο των μελετών που συνοδεύουν κάθε οικοδομική άδεια είναι η απαραίτητη και ελάχιστη βάση για την εξασφάλιση του επιπέδου, αισθητικής, ασφάλειας και λειτουργικότητας κάθε κτιρίου.

Η "οικοδομική άδεια" ή "άδεια δόμησης" είναι η απαραίτητη έγκριση από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία, για την εκτέλεση πάσης φύσης οικοδομικών εργασιών. Επομένως, είτε πρόκειται για την ανέγερση νέας οικοδομής, είτε για προσθήκη, είτε επισκευή / ενίσχυση υφιστάμενου κτιρίου, είτε αλλαγή χρήσης ενός χώρου σε μία άλλη χρήση (π.χ. από κατάστημα σε εστιατόριο ή καφετέρια κλπ.) είναι απαραίτητη η έκδοση οικοδομικής άδειας.

Το κόστος μιας οικοδομικής άδειας εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος του κτιρίου, αλλά και τη φύση των προς εκτέλεση εργασιών.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

Για Οικοδομική Άδεια κατοικίας 120τ.μ. προσφέρουμε τη μοναδική τιμή των 6.000€ με την κατασκευή του έργου. Η επιπλέον χρέωση εάν δεν κατασκευάσουμε το έργο είναι 1.500€ στα 120τ.μ.

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δώστε μας τα χαρακτηριστικά του έργου που σας ενδιαφέρει και θα σας στείλουμε την οικονομική μας προσφορά για το συνολικό κόστος της οικοδομικής άδειας.

Δικαιολογητικά Έγκρισης Δόμησης

Δικαιολογητικά Άδειας Δόμησης